Sztárok

Fizetne, hogy visszamehessen a dzsungelbe

Dér Heninek nem nehéz elhinni, hogy akár fizetne is azért, hogy visszamehessen a dzsungelbe, és kint tölthessen még legalább fél évet.

A Sugarloaf énekesnője élete egyik legjobb külföldi útján vett részt az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorának köszönhetően. Mióta Heni itthon van, minden éjjel a dzsungelbeli kalandokkal álmodik, sőt meglehetősen nehezére esett megszokni az otthon kényelmét.

Az énekesnő elárulta, Argentínában az igazi arcát láthattuk, és semmit sem csinálna másképp, semmit sem bánt meg:
Visszanéztem néhány adást, és így utólag nekem is furcsa, mennyire önmagam voltam. Egyedül azt sajnálom, hogy nem vehettem részt több bátorságpróbán.

A Cool TV műsorában az énekesnőt egy rögtönzött próbatételnek vetették alá. Heni meglepő könnyedséggel keresgélt a kukacok között elrejtett kulcs után, majd kérésünkre meg is ette az egyik csúszómászót.

Heni szerint már most látszik, hogy a jelenleg kint lévő celebek keményebb napokra számíthatnak, így kíváncsian és nagy izgalommal követi nyomon az eseményeket.

Forrás: RTL Klub

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top