Sztárok

A Bond-lány hallani sem akar a férfiakról

Olga Kurylenko újdonsült Bond-lányként válogathatna az őt ostromló férfiak közül, az ukrán színésznőnek azonban elege van az erősebbik nem tagjaiból.

Erre minden oka megvan. A 28 esztendős hölgy ugyanis két házasságon van túl, és nincsenek sem a férfiakról, sem a házasságról jó tapasztalatai. A második válása után úgy döntött, inkább egyedül marad.

A pletykák szerint a színésznő azért vált el második férjétől, az amerikai mobiltelefon-mogul Damien Gabrielle-től, mert a férfi féltékenykedni kezdett Olga sikereire. A színésznő kijelentette azt is, hogy ő bizony nem romantikus alkat, inkább két lábbal áll a földön jár. Olga egy kisvárosban, szegény körülmények között nőtt fel, és keményen megdolgozott a sikerért.

– Nem adok fel mindent egy kapcsolatért – jelentette ki határozottan a volt modell. – Most nehéz lenne valakit is szeretnem. Szívesebben vagyok egyedül, mint egy olyan valakivel, aki nem passzol hozzám. Az igazat megvallva, az életem nagy részét egyedült töltöttem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top