Sztárok

A színész kiugrott az ablakon

Szerencsére nem történt semmi tragikus esemény a színészberkeken belül, csak egy veszélyes jelenet felvételére került sor. Az ablakon kiugró színész pedig Robert Downey Jr. volt, aki még mindig javában dolgozik Guy Ritchie Sherlock Holmes-feldolgozásán.

A rendező kemény munkatempót diktál színészeinek, akiknek – nincs mit tenni – meg kell felelniük az elvárásoknak. Úgy tűnik, Madonna leendő exférje a munkába fojtja a bánatát, mert alig akar szünetet tartani a nap folyamán. A film pedig emiatt egyre jobban halad. A legutóbbi jeleneteket Manchester belvárosában vették fel, a városrész viktoriánus külsőt öltött, és a díszlettervezők minden apró részletre figyeltek.

 

Maga a rendező sem akart kilógni a sorból, és ő is a film hangulatához öltözött: hosszúkabátot, kockás sálat és sapkát viselt. Ezzel a külsővel akár ő maga is beállhatott volna szereplőnek. A rendező már a kezdetektől fogva hangsúlyozta, hogy mozgalmas feldolgozást szeretne, ami miatt a 21. század embere szívesen beül a moziba. Ezért bőven lesznek akciójelenetek a filmben, például amikor Robert Downey Jr. az ablakon keresztül távozik. A nyomozó segédjét alakító Jude Law egyelőre még csak békésen pipázgatott Manchester belvárosában, de valószínűleg ő is belekeveredik majd egy-egy pörgősebb jelenetbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top