Sztárok

Linda és Kristóf végre hazajöhetnek

Zimány Lindának másodikként, Steiner Kristófnak harmadikként kellett elhagynia a Celeb vagyok, ments ki innen! táborát.

Linda, a Cool TV műsorvezetője kezdetektől fogva nem érezte jól magát a táborban. Eleinte viszonylag lelkesen vette az akadályokat, ám az utóbbi időben egyre csendesebb lett. A honvágy mindinkább eluralkodott rajta, és egyre jobban visszahúzódott a társaságtól.

Linda Balázsék előtt sem palástolta: nagyon várta már, hogy hazamehessen.
„Rengeteget tanultam itt. Egykeként nőttem fel, mindent megkaptam. Azért jöttem ide, mert kíváncsi voltam, mennyire tudok osztozkodni dolgokon. Azt hiszem, jól helytálltam. Igazából azt gondoltam, hogy fizikailag lesz megterhelő az ittlét, arra nem is számítottam, hogy lelkileg fog ennyire megviselni. Örülök, hogy hazamehetek.”

Linda és Kristóf itt még nem örömükben sírnak
Linda és Kristóf itt még nem örömükben sírnak

Kristófnak – saját elmondása szerint – szintén nem a tárgyi vagy a kényelmi dolgok hiányoztak. Balázséknak elmondta, hogy a legjobban a párja és a családja hiányzott neki. Összességében örült, hogy részt vehetett a játékban.

„Mindenképpen pozitív élményekkel távozom. A természet volt a leglenyűgözőbb, éjjel, amikor kinyitottam a szemem, láttam a csillagokat, a fák árnyait, hallottam a dzsungel hangjait. Ilyen tuti, hogy nem fordul elő velem többet.”

Kristófot a konfliktusokról is kérdezték a műsorvezetők. „Nagyon nehéz csapat volt, mi magunk sem gondoltuk volna, mennyire. A balhék azelőtt elkezdődtek, hogy egyetlen kamera beindult volna.” A legnehezebben talán Delhusa Gjont viselte. „Tegnap volt vele egy komoly beszélgetésem, amikor elhatároztam, hogy megpróbálom megvilágosítani, de nem sikerült.”

A két táborlakó távozása után már csak nyolc celeb maradt a dzsungelben.

Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top