Sztárok

Madonna elcsábítja Gwyneth Paltrow-t

Az ötvenéves énekesnő a válása miatt New Yorkba költözik, és legszívesebben a legjobb barátnőjét is a Nagy Almába csábítaná.

Gwyneth és Madonna 1998-ban
Gwyneth és Madonna 1998-ban

Madonna anglomániájának a válással együtt befellegzett, visszatér Amerikába. Egy dolog azonban nagyon is hiányozna neki a szigetországból. Nem más, mint kebelbarátnője, Gwyneth Paltrow.

– Madonna nagyon szomorú lenne, ha el kellene válnia a legjobb barátnőjétől, ezért nagyon szeretné, ha ő is New Yorkba költözne – mesélte az egyik angol bulvárlapnak egy bennfentes.

A két nőt a közös vallás, a jóga szeretete mellett többek között az is összekötötte, hogy mindketten a szeretett férfi miatt költöztek Angliába.

Bár Madonna frigye felbomlott, Gwyneth és Chris Martin házassága – minden rosszindulatú pletyka ellenére – működik. Ebből a szempontból nézve kicsi a valószínűsége, hogy a színésznő barátnője kérésére áthurcolkodik az óceánon, és hátrahagyja szerelmét vagy a gyerekeit. Ezt leszámítva Gwyneth az elmúlt hetekben mindent megtett Madonnáért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top