Sztárok

Jen nem bocsát meg Angelinának

Jennifer Aniston nem hajlandó elfogadni Angelina Jolie bocsánatkérését. A színésznő ugyanis a napokban megkövette a Jóbarátok sztárját, amiért évekkel ezelőtt elszerette tőle a férjét, Brad Pittet.

A dolog végig ott lapult a kapcsolatban, és Angelinát nem hagyta nyugodni, hogy tönkretett egy házasságot, még akkor is, ha az már nem működött tökéletesen. Ezért nagy nehezen rászánta magát a lépésre, hogy beszéljen Jenniferrel. A színésznő azonban nem fogadta el kolléganője gesztusát, és nem érti, hogy miért is kellene elfelejtenie az őt ért sérelmet. Valószínűleg Anistonból egy jó adag keserűség is beszélt, hiszen közel negyvenévesen boldogtalanul él, nem találja a helyét egyetlen férfi oldalán sem, és gyerekről is csak álmodik.

Angelina ezzel szemben a volt férjével él, és összesen hat gyereket nevelnek. Nem csoda, ha savanyú a szőlő, és Jen büszkén elfordította a fejét. Bradnek egyáltalán nem tetszett az ötlet, hogy asszonya felkeresse az exét, össze is vesztek miatta. De Angelina hajthatatlan volt. A helyzet nem sokat változott, talán még rosszabb lett a viszonyuk, mint eddig volt. Jen nem is sokat törődik a dologgal, hiszen az elmúlt hetekben újra randizgat exével, John Mayerrel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top