Sztárok

Victoria féltékenységből költözik

David Beckham lába előtt hever a világ összes asszonyának a fele – minimum! Tudja ezt nagyon jól Victoria is, aki eldöntötte, nem tágít férje mellől, és vele együtt Milánóba költözik.

Victoria és Cruz
Victoria és Cruz

A Beckham-kastélyban puskaporos volt a levegő David költözése miatt. A férfi három hónapra a Milanhoz szerződött. Victoria fülébe jutott, hogy néhány keményvonalas női Beckham-rajongó kinyilvánította, hogy tárt karokkal várják a futballsztárt Olaszországban.

Pont ez az, amitől Victoria vérszemet kapott, és úgy döntött, ő is Milánóba költözik Daviddel együtt. Állítólag valósággal retteg attól, hogy egy másik asszony elcsábítja a férjét. A milánói kiruccanást így is, úgy is tervezte, hiszen semmi pénzért nem hagyná ki a januári és februári divatbemutatókat.

Az utazásnak csupán egyetlen, jobban mondva három akadálya van: a gyerekek. Victoria szóvivője szerint az asszony nem akarja őket elszakítani az otthonuktól. A kérdés csak az, hogy a gyerekek ilyen kozmopolita szülők mellett hol érzik magukat igazán otthon?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top