Sztárok

A színésznő lusta a gyerekneveléshez

Az egyik legsokoldalúbb angol színésznőről, Kristin Scott Thomasról kevesen hinnénk, hogy ma már inkább Franciaországban és francia nyelven forgat filmeket. Emellett pedig három gyermekét neveli, ha éppen nem túl lusta hozzá.

A színésznő a német Gala magazinnak adott interjújában elmondta, hogy nem egyszerű forgatásról forgatásra utazni és közben gyereket nevelni (Kristin francia férjétől külön él). „Ugyanakkor hálás vagyok, hogy a karrierem elsősorban Európához köt, így esténként a gyermekeim mellett lehetek: felolvashatok nekik, vagy átnézhetem a házijukat.”

Kristin édesanyának azonban nem olyan szigorú, ahogy első hallásra tűnhet. „Inkább kissé hanyag vagyok, vagy éppen ahhoz is lusta, hogy fegyelmezzem a gyerekeimet. Egyszerűen időpocsékolásnak tartom, hogy állandóan pöröljek velük, vagy folyamatosan trenírozzam őket. A gyerekeknek saját tapasztalatokra van szükségük, és hibázniuk kell.”

A színésznő azt is elmondta, hogy az anyaság az álomfoglalkozása. Szerinte ez a legcsodálatosabb dolog, amelyet egy nő kaphat az élettől. „Büszke vagyok a gyerekeimre. Sokszor könny szökik a szemembe, ha rájuk gondolok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top