Sztárok

Gwyneth Madonna szeretőjével mutatkozott

Mennyi időnek kell még eltelnie, hogy Madonna hivatalosan is együtt jelenjen meg szeretőjével, Alexander Rodriguez baseballjátékossal?

Egyesek szerint már itt lenne az ideje. Ennek ellenére hétvégén a „titkos” szerető nem Madonnával, hanem Gwyneth Paltrow-val mutatkozott együtt egy partin, Miamiban. A színésznő Madonna legjobb barátnője, akivel sok esetben egyezik az ízlésük is.

A partin részt vevő embereknek feltűnt, hogy a színésznő és a sportoló között mennyire nagy az összhang. A fültanúk szerint A-Rod elmesélte Gwynethnek, milyen sokat érez Madonna iránt. Gwyneth erre viccesen megjegyezte, hogy össze ne merje törni az énekesnő szívét, mert tudja, hol lakik!

Rodrigueznek azonban eszében sincs játszadozni Madonna érzéseivel, hiszen a popkirálynő miatt váltak külön a feleségével. Nem sokkal azután Madonna is bejelentette, hogy útjaik Guy Ritchie-vel szétválnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top