Sztárok

Neten keresnek színészeket

A castingnak igen rendhagyó változatát választották egy készülő hollywoodi produkcióhoz. Adam Sandler filmjéhez ugyanis az internetről, közelebbről a MySpace közösségi portálról toboroznak szereplőket.

A dolgot pedig igen komolyan gondolják, amire garancia Sandler neve mellett a rendező, Judd Apatow is, aki a Felkoppintva és A 40 éves szűz című mozikat is jegyzi. Aki jelentkezik, és részt szeretne venni a szereplőválogatáson, annak be kell lépnie a MySpace-re, röviden össze kell foglalnia, miért gondolja magáról, hogy alkalmas a szerepre, aztán pedig már csak várnia kell a válaszra.

A Funny People nem a szokásos hanyatt esős Sandler-film lesz. A sztár ugyanis egy sikeres komikust alakít, aki megtudja, hogy halálos betegsége miatt már csak egy éve van hátra. Hogy nyomot hagyjon a világban, szárnyai alá vesz egy kezdő komikust, akiből sztárt nevel. A tanítványt az Apatow-mozikból szintén ismert Seth Rogen alakítja majd. Hogy kiderüljön, mennyire lesz sikeres a castingnak ez a formája, arra még elég sokat kell várni, hiszen a film hozzánk az előzetes tervek szerint csak 2009 szeptemberében érkezik majd. De ki tudja, lehet, hogy ez a jövő színészválogatásának útja?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top