Sztárok

A Mamma Mia! színésznője apáca lesz

Meryl Streep csak egy szerep kedvéért vonul zárdába, de a Mamma Mia! vidám éneklős-táncolós figurája után ez meglehetősen éles váltás. A színésznő azonban már számtalanszor bizonyította sokoldalúságát, így valószínűleg most sem okoz majd csalódást.

Az új film komoly mondanivalóval bír, a középpontban a vallás, az erkölcs és a felsőbb hatalom áll. A film bemutatóján Meryl ruhája a film témáját idézte, igaz, csak a fekete-fehér színkombinációból lehetett erre következtetni. A fehér blúz ugyanis igen mélyen szabadon hagyta a színésznő dekoltázsát, a fekete kabát is nagyon kihívó volt.

A kétszeres Oscar-díjas Meryl Streep ezzel is a film nehezebben emészthető témáját szerette volna egy kicsit népszerűsíteni. Már elkezdődtek az Oscar-díj-esélyesekről szóló találgatások, és érdemes megjegyezni, hogy Meryl Streep a legtöbbet nevezett színésznő. Eddigi pályája során tizennégyszer jelölték, és valószínűleg még lesz rá példa a jövőben is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top