Sztárok

Jude nem túl csinos

A nők nagy kedvence, a sármos és szexi Jude Law az utóbbi időben nem ad túl sokat a külsejére. És erre meg is van az alapos oka: fázik.

A színész Nagy-Britanniában még mindig Guy Ritchie-vel dolgozik az új Sherlock Holmes-filmen, és a külső forgatási helyszíneken bizony sokszor nincs melegük. Az idő is egyre zordabbra fordul, a kosztümök viszont nem lesznek vastagabbak. Jude Law alig várja, hogy dr. Watson vékony anyagú, korabeli öltönyét lecserélhesse. Ilyenkor pedig egyáltalán nem érdekli, hogy néz ki, az a lényeg, hogy végre ne fázzon.

   

 

A színészt alig lehet felismerni a forgatási szünetekben, hosszú pufikabátba bújik, sapkát húz, és a kesztyűt sem felejti el. A film, amelyben Jude Law a Robert Downey Jr. által megformált nyomozó segédjét alakítja, nem hagyományos módon dolgozza fel a detektív történetét, és célja a viktoriánus Anglia hangulatának megidézése is. Ezért is a sok külső jelenet, amelyet a színészek bizony megsínylenek. A két főhős mellett jelentős szerepet kapott még Mark Strong és Rachel McAdams is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top