Sztárok

Angelina a harmadik hónapban van?

Ahol hat gyereknek jut hely és ennivaló, a hetedik már nem oszt, nem szoroz, főleg, ha Angelina Jolie és Brad Pitt a szülei. Az egyik amerikai bulvármagazin szerint a színésznő ismét áldott állapotban van.

Az amerikai In Touch Weekly bulvármagazin szerint Angelina Jolie már a harmadik hónapban van. Pontosan négy hónapja, hogy a színésznő júliusban világra hozta az ikreket, Vivienne-t és Knoxot.

Az In Touch egy fültanú információira hivatkozik, aki egy londoni étteremben hallani vélte, amint a színésznő állapotára hivatkozva utasította vissza az alkoholos italt. A magazin volt egyébként az első, amely nyilvánosságra hozta az év elején, hogy a hollywoodi álompár ikreket vár, és igazuk lett.

Az is a hír valóságtartalma mellett szól, hogy a pár folyamatosan hangoztatja, hogy szeretnék tovább bővíteni a családjukat. Angelina a Kung Fu Panda DVD-premierjén azt nyilatkozta, hogy szeretnének még több gyereket. Brad Pitt pedig Oprah Winfrey talkshow-jában tette fel a költői kérdést: „Miért éppen most állnánk meg?”

A legbiztosabb azonban az, hogy Angelina Jolie szóvivője egyelőre cáfolta a terhességgel kapcsolatos híreket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top