Sztárok

Ékszerlopással gyanúsítják a színésznőt

Winona Ryder kínos lopási esete idestova hét éve történt. Most, hogy az általa kölcsönzött 125 ezer dolláros ékszernek nyoma veszett, mindenki a színésznőt gyanúsítja.

A Marie Claire magazin madridi rendezvényére Winona a ruhájához, a cipőjéhez hasonlóan a karkötőjét és a gyűrűjét is kölcsönözte. A parti után a színésznő jelentette a biztonságiaknak, hogy nem került elő a gyémánt karkötője, amelyet állítólag a hotel személyzetének adott át megőrzésre.

A hotel alkalmazottai viszont azt állítják, hogy az említett ékszer sosem került hozzájuk, és ezt állítólag a megőrzésre átvett ékszerek listája is bizonyítja. Az esetet az ékszereket kölcsönadó cég képviselői jelentették a madridi rendőrségen.

A színésznő a madridi eseményen a legjobb formájában volt: ragyogott, jókedvű volt. Mindezt úgy, hogy egy nappal az esemény előtt lekésett egy madridi gépet. A színésznő olyan erős nyugtatókat vett be a repüléstől való félelme leküzdésére, hogy a pilótának Londonban le kellett szállnia, mert Winona rosszul lett.

Novemberben egy kozmetikai áruházban állították meg a biztonsági őrök, mert elfelejtette kifizetni a kosarában lévő termékeket. Ezek után azt sem nehéz elképzelni, hogy a színésznő egyszerűen elfelejtette, hova pakolta az ékszereket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top