Sztárok

Katie nem egyszerűen Mrs. Cruise!

A színésznőnek elege van a házasságáról szóló hírekből. Főleg azokból, amelyek őt egy hatalommániás szupersztár visszahúzódó, csendes vagy éppenséggel elnyomott feleségeként mutatják be.

Katie Holmes azt állítja, a média ennél gonoszabb kitalációkat nem is tudna róla terjeszteni.
– Van egy olyan tévhit rólam, hogy olyan vagyok, mint egy penészvirág. Egy nő, akinek nincs ellenőrzése az élete fölött. Ez pedig egyáltalán nem igaz! Kezdettől fogva én hozom az életemről a döntéseket – mondta Katie.

A színésznő arra is visszautalt, hogy már szerelmük kezdetén rosszul ítélték meg őt.
– Amikor találkoztam Tommal, fülig szerelmes voltam, és igen, csodáltam őt, főleg amikor ésszel is felfogtam – igen, ő Tom Cruise! Amikor találkoztunk, olyan szívélyes volt, hogy az járt a fejemben: Wow! Ő szupersztár és normális ember is egyben.

Katie kifejtette, hogy nem sok energiája van arra, hogy folyamatosan cáfolja a hamis híreket, hiszen az utóbbi időben nagyon elfoglalt. Nemcsak édesanya, hanem színésznő is, akinek estéről estére teljesítenie kell a színpadon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top