Sztárok

A legbefolyásosabb amerikai nő

Hogy ki az a hölgy, aki ezt a megtisztelő címet viseli? Nos, biztosan mindenkinek van rá tippje, de a megfejtés Oprah Winfrey.

A százas listát már sokadik alkalommal állították össze az Egyesült Államokban, és a szórakoztatóipar csúcsát jelenleg a fekete hölgy képviseli. Oprah a róla elnevezett show-jával tett szert nagy népszerűségre, amely már évek óta töretlenül ível felfelé. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy tavaly a talkshow-királynő „csak” a hatodik helyen volt a listán, idén azonban már ő a legelső. A népszerű műsor mellett Oprah azért jelentős bevétellel rendelkezik produkciós ügynökségének köszönhetően is, emellett van egy magazinja, amelynek a neve O, és egy online áruháza.

A listát összeállító lap még azt a megjegyzést is megkockáztatta, hogy a szórakoztatóipar legbefolyásosabb személyiségei valószínűleg az egész ország legbefolyásosabb személyei is egyben. És hogy ez nem lehet túlzó kijelentés, alátámasztja, hogy az egyik egyetem kutatásai szerint Oprah Winfrey kampánytámogatása egymillió szavazatot hozott Barack Obamának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top