Sztárok

Heath Ledger a legjobb

Majdnem egy évvel a halála után elismeréssel jutalmazták a színészt a Batman legújabb részében nyújtott alakításáért. Joker megformálásáért az Ausztrál Filmintézet a legjobb színésznek járó díjjal tüntette ki.

A legjobb színésznő Cate Blanchett lett, az Elizabeth főszerepéért jutalmazták a díjjal. A díjátadón a közönség is elismeréssel adózott Heath Ledger emlékének, állótapsot kapott. Jelen voltak a színész szülei, testvére és lánya is, akik nagyon meghatódtak az eseményen. A díjat Heath Ledger testvére, Kate és lánya, Matilda Rose vette át.

 

Ausztrália legjobb színésze idén januárban halt meg gyógyszer-túladagolásban. A hosszú nyomozás végül azzal zárult, hogy az öngyilkosságot kizárták, baleset történt. A színész volt kedvese, Michelle Williams csak nemrég nyilatkozott először az esetről. Igaz, hogy a tragédia előtt már hónapokkal szakítottak, de azóta sem tudja feldolgozni a történteket, sőt a gyásza egyre fájóbb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top