Sztárok

Mindenkinek Kate ruhája kell

A bemutatókon a főszereplők mindig kitesznek magukért, hogy a legjobb formájukat hozzák. Kate Winslet sem tett másként, és a belépője igen jól sikerült. A színésznő remek formában van, és igazán csinossá tette a ruha, amelyet az alkalomra választott.

Olyannyira, hogy a legtöbb nőnek valószínűleg megfordult a fejében, hogy „hol vehetem meg ezt a ruhát?”. Leírva nem olyan különleges a történet, de a kép magáért beszél. Testhezálló, térdig érő szürke ruha, azonos színű szalagokkal körbetekerve a testen. Egyszerű, de mégis végtelenül elegáns volt Kate Winslet megjelenése. A kreáció Herve Ledger műve, és nem a szőke színésznő az egyetlen, akinek van belőle.

Cheryl Cole, Kelly Brook és Rachel Weisz is vett magának egyet, így valószínűleg már nem is maradt több az üzletben. Az igény a hasonló fazonú ruhákra igen nagy, ami nem is csoda, hiszen már küszöbön áll a partiszezon, így feltétlenül szükség van egy csinos darabra. Kate ruhája egyébként a 80-as években volt nagy divat, 2008-ra pedig ismét visszatért a divat örök körforgásába. Nem is gondoltuk volna, hogy egy ilyen kis szürke koktélruha ekkora figyelmet kap majd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top