Sztárok

Jon Voight még nem látta az unokáit

Angelina Jolie édesapja, az Oscar-díjas Jon Voight bevallotta az újságíróknak, hogy még nem találkozott saját ikerunokáival.

Jon Voight és Angelina Jolie 2001-ben
Jon Voight és Angelina Jolie 2001-ben

A színész azt reméli, hogy lánya, Angelina Jolie hozzájárulásával még az idén, valamikor karácsony táján meglátogathatja a világ talán leghíresebb újszülöttjeit: Knox Leont és Vivienne Marcheline-t.

– Nem sokkal a szülés előtt meglátogattam Angelinát – mondta Voight –, és elmondhatom, még sosem láttam ilyen boldognak a lányomat. Most már szeretnék én is osztozni vele a családi boldogságban. Rég nem vagyok olyan erőskezű apa, mint amilyet A zsaruk becsülete című filmben játszom. Egyszerűen csak örülök, ha ő is örül.

Jon Voight az említett thrillerben erőskezű, félelmetes, de jóságos családfőt alakít: egy többgenerációs rendőrfamília fejeként van miért keménynek lennie. Az egyik fia, Edward Norton egy régi kudarc miatt visszavonulna, a másik, Colin Farrell viszont letér a becsület útjáról. Apjuk a két fiút egymás ellen kijátszva próbálja megőrizni az otthoni békét.

(IC Press)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top