Sztárok

Cameron a Shrek-musical bemutatóján

2001 óta a Shrek-filmek rengeteg rajongót gyűjtöttek szerte a világon, függetlenül az emberek életkorától. Mint ahogy az lenni szokott, a sikerfilmből musical készült, amelyet a múlt hétvégén mutattak be a Broadwayn.

A darabot természetesen nagy várakozás övezte, és nem sokkal a premier előtt még személyi változtatások is történtek a szereposztásban. A dalra fakadó zöld ogre és társai fergeteges sikert arattak, és erre sok híresség is kíváncsi volt. Megjelent Cameron Diaz, aki Fiona hercegnőnek  kölcsönözte a hangját a filmekben, és az előadás után még egy szál virágot is kapott a show főszereplőjétől, a Shreket alakító Brian d’Arcy Jamestől.

A további hangok közül jelen volt még Myke Myers és Eddie Murphy, de olyan hírességek is kíváncsiak voltak az előadásra, akik nem szinkronizáltak a filmben, például Ben Stiller és felesége, Christine Taylor is. Kíváncsian várjuk, hozzánk mikor érkezik meg Shrek és Fiona történetének éneklős-táncolós változata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top