Sztárok

Rágalmazási pert nyert a sztár

Sokszor hallunk róla, hogy a hírességek egymás után indítják a rágalmazási pereket, aztán a végkifejletről nem tudunk meg semmit. Nem így történt Josh Hartnett esetében, aki bizony megnyerte a pert, amelyet az egyik brit lap ellen indított.

A Daily Mirror burkoltan bár, de azt írta a színészről, hogy az egyik luxushotelben egy feltűnően csinos nővel létesített alkalmi szexuális kapcsolatot. A légyottról pedig állítólag videofelvétel is készült. Josh Hartnett tagadta a vádakat, egyetlen pici részletét sem ismerte be, sőt nem elégedett meg ennyivel.

 

Beperelte a lapot rágalmazás vádjával, és a londoni bíróság bizonyítékok híján – az ominózus videó sosem került elő – neki adott igazat. A megnyert perrel 20 ezer euró ütötte Josh markát, ami nem kis kártérítési összeg. Az ügy intő jel a bulvárlapoknak, hogy azért mégsem írhatnak le minden légből kapott sztorit. A hírverés azért a színésznek sem jött rosszul, mert nemrég debütált a West Enden az Esőember című színdarab főszerepében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top