Sztárok

Magánkívül volt a rablás hallatán

Paris Hilton magánkívül volt, amikor kiderült, hogy kaliforniai villájába betörtek. Az ékszer, amelyet a tolvaj magával vitt, nem pótolható.

A biztonsági kamerák felvételein egy kapucnis pulóvert viselő betolakodó látható, aki a bejárati ajtón keresztül jutott be a Los Angelesben álló házba.

A tolvaj felforgatta az örökösnő hálószobáját, és magával vitt több értéktárgyat, köztük egy olyan ékszert, amely Paris számára nagyon sokat jelent. A kár körülbelül kétmillió dollár. Bár Paris hálás a sorsnak azért, hogy a betörés idején nem volt ott a házban, nagyon megrázták a történtek.

„Teljesen le vagyok sújtva. Nem hiszem el, hogy valaki betört az otthonomba. Sok olyan dolgot vittek el, amelyek számomra nagyon fontosak, és amelyeket pont emiatt lehetetlen pótolni. Azért viszont hálás vagyok, hogy nem voltam otthon, amikor mindez történt.”

Az utóbbi időben több luxusvillába is betörtek a környéken, a károsítottak között van Faith Hill countryénekesnő és a Duran Duran gitárosa, John Taylor. A rendőrség szerint az eseteknek közük van egymáshoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top