Sztárok

Michael Jackson nagyon beteg

Felröppent a hír, hogy Michael Jackson életveszélyes, öröklődő anyagcsere-megbetegedésben szenved. A betegségnek súlyos következményei lehetnek.

A sztárnál kialakulhat májzsugorodás és tüdőemfizéma is. Ez utóbbi egy légúti megbetegedés, amely a tüdő légtereire terjed ki. Jackson idén ünnepelte 50. születésnapját.

A híreszteléseket eddig senki nem vette igazán komolyan, nem is tulajdonítottak neki nagy jelentőséget. Az énekes egyik testvére, Jermaine azonban közölte a nyilvánossággal, hogy a testvére állapota súlyos.

Az sem elképzelhetetlen, hogy Michaelen tüdőtranszplantációt hajtanak majd végre, mert a szervei súlyosan károsodtak. Már beszélni is csak nagyon nehezen tud. Az emésztőrendszerében fellépő krónikus vérzések vérszegénységet okoznak nála, emiatt majdnem megvakult.

A sztárt állítólag már egy éve kezelik a betegséggel, ennek ellenére állapota folyamatosan rosszabbodik. A sztár menedzsmentje egyelőre nem reagált a hírekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top