Sztárok

Balázs Klári szépségtrükkjei

Balázs Klári nem is emlékszik arra, hogy mikor volt utoljára aktív pihenése, vagy egyáltalán olyan időszak, amikor semmittevéssel töltött akár egy napot is.

Rengeteg energiával rendelkezik, hihetetlen fizikumán és erős jellemén sokszor a férje is meglepődik.

– Átlagban öt órát alszom, amikor hazaérek, már tervezem a következő napunkat. Édesanyám is hasonló volt, lehet, hogy a genetikának köszönhetem. Engem mindig is hajtott a kötelességtudat. Nem halogatok semmit, szeretek mindig mindent kézben tartani. Nekem nincs olyan, hogy „majd holnap’’. Ennek megvan a hátulütője is. Egy hónappal ezelőtt iszonyatosan felment a vérnyomásom, akkor tudtam, hogy ez egy jel, elmentem egy belgyógyászhoz, aki új étrendet javasolt, amelynek segítségével most már sokkal jobban érzem magam – mesélte az énekesnő.

Balázs Klári elmondta néhány trükkjét is, hogy mi minden segíti abban, hogy mindig fitt maradjon. Szerinte a futás ráncossá tesz, amire ő esküszik, az a gyors gyaloglás, valamint az infraszauna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top