Sztárok

John Travolta gyászolja 16 éves fiát

Az amerikai színész elveszítette egyetlen fiát: a 16 esztendős Jett péntek este hunyt el a Bahamákon, ahol családjával nyaralt.

A fiatal fiúnak korábban rendszeresen voltak különböző rohamai, mígnem péntek reggel leállt a szíve, és már nem tudták újraéleszteni. Jett halála váratlanul ért mindenkit, a CNN honlapja szerint ez volt John Travolta életének legszörnyűbb napja.

A rendőrség jelentése szerint a fiút a személyzet egyik tagja találta meg eszméletlenül fekve a fürdőszobában. Jett állítólag nekiesett a kádnak, és súlyos fejsérülést szenvedett. A halál pontos okára egyelőre nem derült fény.

John Travolta és fia, Jett
John Travolta és fia, Jett

Korábban a média rendszeresen találgatta, hogy John fia autista-e. Ezeket a híreszteléseket a sztár rendre visszautasította. Ehelyett azt állította, hogy a fia úgynevezett Kawasaki-szindrómában szenved, amely lázzal, bőrkiütéssel, nyirokcsomó-megnagyobbodással jár, de számtalan szervre kiterjedhet, és elsősorban az ötévesnél fiatalabb gyerekek betegsége. Az az egy biztos, hogy John fia sohasem volt teljesen egészséges.

A színész fiát valószínűleg a család floridai birtokán fogják eltemetni. John Travoltának és feleségének, Kelly Prestonnak a halott fiún kívül egy lánya van, a nyolcéves Ella.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top