Sztárok

A modell melle ihlette a divattervezőt

Az nem meglepő, ha egy divattervező a modelljei alakjára álmodja a ruhakölteményeket. Karl Lagerfeld azonban nem először tesz kirándulást a ruhákon kívüli területre.

Az örökifjú tervező most a pezsgő és a női test szépségének összefüggéseit vizsgálta. Ennek eredményeképpen elkészült egy pezsgőstál, amely női mellet formál. A kompozíció egyáltalán nem újdonság, hiszen az első hasonló tálat 1789-ben alkották meg Franciaországban, és azóta sokszor szolgált már ihletforrásként. Az eredeti állítólag Marie Antoinette kebleinek mintájára készült, és Lagerfeld sem adta alább, a híres modell, Claudia Schiffer volt a múzsája.

Karl Lagerfeld a közelmúltban dolgozott együtt Claudiával egy reklámkampányban, ahol volt ideje megfigyelni a modell bájait. Kapcsolatuk nem merül ki ennyiben, hiszen annak idején a divattervező fedezte fel a német modellt, és a kifutók ünnepelt sztárjává tette. A dizájnos pezsgőstál igazából nem különleges alkotás, viszont egyértelműen a modell iránti tisztelet és elismerés kifejezése.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top