Sztárok

Napi 20 perc mozgás a színésznő titka

Eleget hallhatjuk, hogy már minimális mozgással is sokat tehetünk az alakunkért. Így gondolja Kate Winslet is, aki állítólag napi 20 perc tornával – speciális Pilates-gyakorlatokkal – tartja formában magát.

A színésznő jelszava, hogy fogyás helyett inkább formásodni kell, és ha valaki, akkor ő igazán tudja, hiszen mindig hadilábon állt a súlyával. Most azonban bomba formában van, amit az egymás után bemutatásra kerülő filmjeiben is bizonyít. Kate egy interjúban tagadta, hogy szigorú diétát folytatna, és mellette keményen tornázna, hiszen nincs ideje edzőterembe járni. Inkább otthon betesz egy DVD-t, és elvégzi a gyakorlatokat, aminek ilyen sikeres az eredménye.

A színésznő a karrierje során mindig megkapta a „töltött galamb” és a „gömbölyded” jelzőket, de mindig úgy reagált, hogy nem érdekli a kritika, és néhány pluszkilóval is tökéletesen boldog. Most azonban lehet, hogy úgy döntött, kipróbálja, milyen is a soványlét, amikor a legkisebb méretű ruha is jó rá. Lehet, hogy az is a karcsúsodás oka, hogy Kate szeretne az Oscar-gálán minél jobb formában tündökölni, hiszen a sztár nem titkolt vágya, hogy végre hazavigye a kis szobrocskát, amitől eddig már több alkalommal csupán egy hajszál választotta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top