Sztárok

A legszexisebb amerikai sztár

Erre a címre sokan pályázhatnak, de a szerencsés befutó most a Transformers sztárja lett. Megan Fox a női főszereplő a filmben, és Angliában választották meg a legszexisebb színésznőnek, 5000 olvasó véleménye alapján.

Megan Fox nem a szigetország szülötte, az Egyesült Államokból származik, Tennessee államból. Az angolok nemcsak az első helyre szavaztak amerikai színésznőt, hanem az ezüst- és bronzérmet is tengerentúli hölgy szerezte meg. Második helyen lett befutó Jennifer Aniston, ami azért is meglepő, hiszen a Jóbarátok volt sztárja majdnem 40 éves. Harmadik helyre azonban egy fiatalabb hölgy került, méghozzá Jessica Alba személyében.

 

De térjünk vissza a győztesre, aki természetesen nagyon örült az olvasók véleményének. „Az csak egy dolog, hogy a férfiak szexinek tartanak. De az már nem semmi, hogy a nőknek is én tetszem a legjobban. Számomra ez az igazi elismerés” – nyilatkozta a 22 éves színésznő, akit a már említett Transformers: A bukottak bosszúja című filmben csodálhatnak meg a mozirajongók. Igaz, mi még várhatunk rá egy ideig, mert csak júniusban lesz a hazai bemutatója.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top