Sztárok

Peller Mariann nem bírja képernyő nélkül

A bájos és mosolygós Mariann néhány hónapja tűnt fel a képernyőn, ezúttal a Csak csajok stúdiójában kérdezősködik.

– Minden vágyam az volt, hogy egyszer egy élő műsorban is kipróbáljam magam, és el sem hiszem, hogy ez ilyen hamar megtörténik velem – mesélte mosolyogva Mariann.

Mint ahogy a korábbi társműsorvezetők, így Mariann szintén ajánlott témákat, amelyek mindig is érdekelték, és bízik benne, hogy hasznos tanácsokkal láthatják el a nézőket.
– Remélem, hogy sikerül meghívni a műsorba egy álomfejtőt is. Néhány évvel ezelőtt volt egy visszatérő álmom: egy étteremben egy étellel megpakolt, hatalmas tálcát viszek, aztán egyszer csak megbotlom. Mindig erre riadtam fel. Már régóta nem álmodtam ezzel, de egy időben elég sűrűn láttam magam ilyen kellemetlen és kínos helyzetben – avatott be a műsorvezető.

Mariann egyébként ki sem látszik a teendőkből. Januárban minden héten vizsgák sora vár rá, és ha sikeresen veszi az akadályokat, néhány hónap múlva a diplomáját is a kezébe veheti. Még nem szövöget terveket, de mindenképpen szeretne a tévénél dolgozni, szívesen kipróbálná magát a háttérben is, de ahogyan ő is fogalmazott, nagyon szeretne képernyőn maradni.

(RTL Bulvár)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top