Sztárok

Medveczky megmutatta a melleit

Az örökifjú táncosnő természetesen nem a napokban vált meg a ruháitól, hanem előkerültek azok a filmek, amelyekben Medveczky Ilona lenge öltözékben parádézik.

Valószínűleg kevesen tudják, hogy a táncosnő belekóstolt a filmezésbe is, igaz, csak néhány felejthető epizódszerep erejéig. Túl nagy színészi kvalitásokra sem volt szükség, hiszen csak annyit tett, hogy végszóra ledobta a blúzát, mint például az Egy magyar nábob című Jókai-regény filmváltozatában.

A ’60-as évekből származó anyagok valószínűleg azért kerültek elő, mert a közelmúltban Medveczky Ilona botrányok közepette megvált az egyik kereskedelmi csatornától, és átment a másikhoz. Az üzlet pedig kegyetlen, hiszen búcsúzásként mindenképpen meg kell keseríteni a távozó életét, vagy lehetőleg kellemetlen helyzetbe kell hozni őt. Azt nem tudjuk, hogyan reagált Medveczky Ilona, de igazából nincs mit szégyellnie.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top