Sztárok

Végleg kidobta férjét az énekesnő

Whitney Houston a 80-as, 90-es évek nagy dívája volt, azok az évek jelentették számára a csúcsot, ami után sajnos a hanyatlás következett. Ennek oka pedig egy zűrös férj, Bobby Brown, aki a kábítószerek világával is megismertette feleségét.

Whitney rászokott a drogokra, egyre mélyebbre süllyedt, amikor pedig ki akart volna szállni, férje erőszakkal nem engedte. A botrányos szakítás és válás után aztán úgy tűnt, hogy a világhírű énekesnő megszabadult zsarnok férjétől. Az utóbbi időben azonban egyre gyakrabban látták őket együtt, és felmerült, hogy ismét egy párt alkotnak. Sőt, Brown még azt is megemlítette egy barátjának: nincs kizárva, hogy újra összeházasodnak.

A rajongók természetesen – teljes joggal – megijedtek, és igen sokáig lógott a kérdés a levegőben. Az énekesnő most azonban mindenkit megnyugtatott, hogy esze ágában sincs visszamenni durva férjéhez, csak a közös lányuk miatt tartják a kapcsolatot. Remélhetőleg ez így is marad, és Whitney lesz olyan okos, hogy ne kövesse el kétszer ugyanazt a hibát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top