Sztárok

Benkőnek gyereke lesz?

A lantművész igyekszik a média érdeklődésének középpontjában maradni, ezért újabb és újabb hírekkel hívja fel magára a figyelmet. Most éppen arról van szó, hogy gyereke lesz. Igaz, azt még nem tudja, hogy kitől.

Állítólag azt jósolták Benkő Dánielnek, hogy gyereke fog születni egy olyan nőtől, akit még nem is ismer. A lantművészt meglepte a dolog, de áll elébe, hiszen sosem támasztott nagy elvárásokat a nők külsejével szemben. Szépnek lát szinte minden nőt. Benkő szeretné minél előbb megtalálni születendő gyereke anyját, hogy be tudják teljesíteni a jóslatot.

A celeb már számos alkalommal megdöbbentette a közönséget, legutóbb például akkor, amikor közölte, hogy hazai hírességek fenekét fogja megörökíteni. Az ihletet pedig azok a hölgyek adják, akikkel együtt szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. A sort pedig már el is kezdte Falusi Mariannal. Benkő nemcsak szexuális vonatkozásban érdeklődik az énekesnő iránt, hanem a tehetsége miatt is rajong érte. Nem tartja kizártnak, hogy együtt lépjenek fel Falusi Mariannal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top