Sztárok

Kovácsovics Fruzsi otthagyta a szüleit

Nagy lépésre szánta el magát a fiatal énekesnő és kedvese, aki a VIVA műsorvezetője: a szerelmespár az év elején úgy határozott, szorosabbra fűzik kapcsolatukat, és összeköltöznek!

Kovácsovics Fruzsi és Ben kapcsolata csak néhány hónapja kezdődött, de máris nagyon szoros. A pár teljesen egy hullámhosszon van, megértik egymást a munkában és a magánéleti kérdésekben egyaránt. Nem csoda hát, hogy néhány hónap után úgy döntöttek, összeköltöznek.

– Szinte mindig egyikünknél voltunk, vagy Fruzsiéknál Maglódon, vagy az én lakásomban. Kétlaki életet éltünk, folyton táskákkal közlekedtünk – mesélte Ben. – Mindent együtt csinálunk, ezért is döntöttünk úgy, hogy itt az ideje annak, hogy megtegyük ezt a lépést: összeköltözünk!

A fiatal pár cuccai nehezen férnek el a budai lakásban, de lassan mindennek meglesz a maga helye, ahogy kialakul a napirend is. Fruzsi például már megtanulta, hogyan készítse el Ben kedvenc kávéját, bevásárolni együtt járnak, a mosás pedig többnyire az énekesnőre marad,
míg a VIVA műsorvezetője szívesebben vállalja magára a takarítást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top