Sztárok

Angelina Jolie korbáccsal szexelt

Angelina Jolie Oscar-jelölése feletti öröme nem lehet felhőtlen. Egykori testőre könyvet ír, amelyből számtalan szaftos történetet megtudhat a világ a színésznőről.

Mickey Brett, a testőr állítólag mindent tud a népszerű színésznő magánéletéről. Arról is ír könyvében, hogy Angelina Jolie már akkor összeköltözött Brad Pitt-tel, mielőtt véget ért volna a férfi házassága Jennifer Anistonnal. De ennél intimebb tényeket, a színésznő életének „legmocskosabb részleteit” is leírja, ahogy egy informátor fogalmazott.

Az olvasók többek között azt is megtudhatják, mekkora szerepet játszik a korbács és az egyéb játékszerek a hollywoodi álompár szexuális életében. Egyesek szerint a botránykönyv lehet az egyik legnagyobb bestseller, amit valaha írtak.

A múlt évben Brad ismeretlen okok miatt elbocsátotta a testőrt. Vannak, akik szerint a férfi megsértette a titoktartási szerződést. Angelina abban bízik, hogy meg tudja akadályozni a könyv megjelenését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top