Sztárok

Penélope Cruz otthagyja Hollywoodot

A szép színésznőnél – úgy tűnik – betelt a pohár. Elege van Hollywood csillogó világából, és költözni szeretne. Ha otthagyja Los Angelest, az ingázók élete vár rá, de készen áll az akadály leküzdésére.

Penélope családja Madridban él, a barátai egy része pedig New Yorkban, így nem sok minden kötötte Los Angeleshez, és biztos benne, hogy nem is fog neki hiányozni. A színésznő bevallotta, hogy elege volt abból a világból, amit Hollywood kínált a számára, és az emberekből is, akik egyáltalán nem őszinték.

Cruz kisasszony pedig pályája csúcsán van, Oscarra is jelölték a Vicky Cristina Barcelona című Woody Allen-filmben nyújtott alakításáért. A színésznő nagyon megkedvelte a rendezőt, különösen tiszteli Allent a szókimondásért és az őszinteségéért. A 34 éves színésznő reméli, hogy a költözés jót tesz majd neki, és pozitív irányban befolyásolja majd az életét. Persze azt sem bánná, ha hazavihetne egy szobrocskát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top