Sztárok

Lily Allen újra vedel

Lily Allenről az utóbbi időben inkább a botrányai kapcsán hallottunk, nem pedig a zenei karrierje miatt. Pedig javában készül az új lemez, hiszen február elejére ígérte.

Most az is kiderült az énekesnőről, hogy izgulós típus. Lily bevallotta, hogy mindig elhatalmasodik rajta a lámpaláz a fellépései előtt. Ez ellen pedig nem valami meditációs technikát alkalmaz, hanem a jó öreg feszültségoldót, vagyis az alkoholt választja. Pedig állítólag az utóbbi időben nem nézett a pohár fenekére, miután tavaly több botrányt is okozott részegen.

 
 

 

A múlt heti londoni fellépéséről azt nyilatkozta, hogy bizony újra elkezdett inni, mert különben nem tudott volna kiállni a színpadra, annyira izgult. Saját elmondása szerint, ha be van csípve, akkor még szórakoztatóbb, mint józanon. Az énekesnőnek nem volt nehéz távol tartania magát az alkoholtól, amíg nem voltak fellépései, de most, hogy beindult a turné, nem tud meglenni nélküle. Viszont állítólag már megnézi, mit tölt a poharába, nem iszik meg minden szemetet, hanem kizárólag csak minőségi italokat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top