Sztárok

Pszichiátriára került a Grace Klinika sztárja!

Nem bírta a nyomást Justin Chambers, a Grace Klinika sármos ám igazán szemtelen dokija. A színészt abban a pszichiátria intézetben kezelték, ahol az idegeileg tönkrement Britney Spears jelenleg vendégeskedik.

Néhány napra egy Los Angeles-i kórház pszichiátriai osztályára került Justin Chambers, a Grace klinika című sorozat egyik főszereplője – számolt be róla pénteken a People magazin internetes oldala. A sorozatban Alex Karev doktort alakító Chambers önszántából döntött úgy, hogy kórházba vonul, mivel “túlhajtotta magát és alvászavarai vannak” – nyilatkozta a színész sajtósa.

Justin Chamberst egy párizsi metrón fedezték fel, eleinte modellként dolgozott Európa-szerte, Japánban és az Egyesül Államokban, olyan cégek dolgoztattak vele, mint a Calvin Klein és az Armani. A 37 éves Chambers – akit csak úgy emlegetnek: fél James Dean, fél Marlon Brando – első nagyfilmes szerepét a Liberty Heightsban játszotta el.

Láthattuk már D’Artagnanként a A Muskétásokban, de Jennifer Lopez oldalán is a The Wedding Plannerben, és Uma Thurmannal a Hysterical Blindnessben. Justin a jóképű ám zűrös élető szemtelen dokit a Grace Klinika sorozat kezdetétől játsza.

Az ötgyermekes sztár pár vizsgálaton vett részt és már két nap után, szerdán haza is ment a családjához.

A történet pikantériája, hogy éppen múlt hét csütörtökön vitték be Britney Spears-t is – egy hónap alatt másodszorra – ugyanarra az osztályra, ahol Chambers-t is ápolták. (FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top