Sztárok

Angelina Jolie utálja a filmjeit

A sokak által istenített színésznőről meglepő dolog derült ki. Angelina Jolie bevallotta, hogy nem szereti a filmeket, amikben pedig játszik, azokat kifejezetten utálja.

Azt már régóta tudtuk Angelináról, hogy életében a családjáé a főszerep, de azt senki sem gondolta volna róla, hogy ennyire irtózik annak a végeredményétől, amit csinál. A munkával, vagyis a forgatásokkal nincs baj, azt nagyon szereti a szép színésznő, élvezi, amikor játszhat. De van olyan filmje, amelyet még egyszer sem látott!

 

Bizonyára nehéz volt ezt megtennie, hiszen a bemutatókon általában személyesen népszerűsítik az alkotásokat. Angelina életében a színészet, mondhatni, elhanyagolható értékű, hiszen a hat gyerek és a férje mellett sokkal fontosabbnak tartja, hogy segítsen másoknak. Szeretne még tanulni is, tovább képezni magát, hogy a világ dolgaira még nagyobb rálátása legyen, és ezzel is bővítse jótékonysági tevékenységét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top