Sztárok

Megmentik kollégáikat az RTL sztárjai

A televíziós társaságokat sem kíméli a válság, több csatornánál is elbocsátásokat helyeztek kilátásba. Az RTL Klub műsorvezetői azonban úgy döntöttek, lemondanak fizetésük egy részéről, és megmentik a kollégáikat.

Szellő István és Erős Antónia
Szellő István és Erős Antónia

Igazán nemes gesztus a műsorvezetők részéről, hogy gondolnak azokra a kollégákra, akik ugyan nincsenek a reflektorfényben, de nélkülük nem állnának össze az adások. Először Erős Antónia és Szellő István gondolta úgy, hogy lemondanak fizetésük 10 százalékáról, ily módon csökkentik a költségeket. Hozzájuk csatlakozott többek között Marsi Anikó, Gönczi Gábor és Barabás Éva is – írja a Blikk.hu.

Sajnos ez sem volt elég a válság túlélésére, az RTL Klub ugyanis kénytelen átalakítani a műsorstruktúrát is. Így például márciustól megszűnik Fókusz Plusz, amely a nézők egyik nagy kedvence.

Az RTL Klub hírigazgatója, Kotroczó Róbert elmondta a Blikknek, hogy a dolgozókra továbbra is számítanak, de a produkció szünetelni fog, és ha jobbra fordulnak a dolgok, könnyen fel tudják éleszteni.

Forrás: Blikk
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top