Sztárok

Amy Winehouse meztelenül társasozott

Azt gondolnánk, az énekesnő már semmivel sem tudja meglepni a világot. De úgy tűnik, mégis, hiszen Amy Winehouse nemrég meztelenül társasozott.

Arra már szinte nem is emlékszik senki, amikor megjelentek az első topless fotók az énekesnőről. Amy nyaralása a Karib-tengernél egyébként elég hosszúra nyúlt, hiszen már több mint egy hónapja tölti ott az idejét. Valószínűleg időről időre fel kell valamivel dobni a hangulatot. Nemrég az énekesnő csatlakozott egy baráti csoporthoz, akik társasjátékozni készültek.

 

Persze örültek Amynek, hiszen nem mindennap ül le az ember scrabble-t játszani egy hírességgel. Azt sajnos nem tudjuk, hogy mi vezetett odáig, hogy Amy meztelenre vetkőzött, és ennek mennyire örült a társaság, vagy inkább zavarba jött a magamutogatós énekesnőtől. Az biztos, hogy Amy Winehouse minden pillanatot megragad, hogy hírt adjon magáról, és a nyilvánosság el ne felejtse. Természetesen ezt legtöbbször valamilyen botrány formájában teszi. Az például mindennapos esetnek számít, hogy nyilvánosan füvezik, és ezt meg is örökíti egy fotós.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top