Sztárok

Kate Hudson öngyilkos pasijával randizik

Kate Hudson állítólag újra együtt van Owen Wilsonnal, akivel korábban már kétszer is járt. Az első szakítás után a férfi annyira kiborult, hogy öngyilkosságot kísérelt meg.

A botrány után aztán a szőkeség visszatért szerelméhez, de a második felvonás sem tartott túl hosszú ideig. Azt tudjuk, hogy Kate igencsak kedveli a férfiakat, az sem zavarta, hogy a Wilsonnal való második szakítás után a férfi egyik legjobb barátjával, Lance Armstronggal járt. Ezért is elég furcsa, hogy Owen Wilson, miután kétszer megégette magát, most talán harmadszor is enged Kate csábításának.

 
 

 

A pletykát mindenesetre alátámasztja az a tény, hogy az elmúlt napokban a színésznő többször is megfordult Owen Wilson malibui házában, sőt az egyik alkalommal még a kisfiát is magával vitte. Nem lehet tudni, hogy Kate Hudson vajon újra össze akar-e jönni a volt pasijával, vagy egyszerűen csak élvezi és kihasználja a helyzetet, hogy a pasi még mindig rajong érte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top