Sztárok

Angelina utálja a testét

Angelina Jolie-t hiába tartják világszerte az egyik legszebb ismert nőnek, állítólag a színésznő az ikrek születése óta nem érzi jól magát a bőrében, és komplexusai vannak a teste miatt.

A hasát túl petyhüdtnek tartja, a mellei sem olyanok már, mint amilyenek voltak. Szerelme, Brad hiába mondogatja neki, hogy még soha nem látta ilyen gyönyörűnek, ezzel sem oldja fel az önmarcangoló gondolatokat és az állandó kételyt.

Állítólag Shiloh születése után elégedett volt a testével, és boldog volt, hogy nem kell aggódnia a vonalai miatt. Az ikrek születése után azonban olyan változások következtek be, amelyekre nem számított, és talán nem is volt felkészülve. A legnagyobb problémája nem az, hogy általában véve is öregebbnek látszik, mint két éve, hanem a mellei. Telt keblei három gyerek szoptatása után megereszkedtek. A színésznőt az is kétségbeejtette, hogy az intenzív edzés sem segít.

Ami pedig ennél is bosszantóbb lehet számára, hogy egy mániákus rajongója több plasztikai műtét után veszélyesen hasonlít rá. Ráadásul az említett 33 éves, egyedülálló nő, Nadya Suleman ennél is tovább ment. Ismerősei szerint azért vállalt 14 gyereket – köztük a világ első nyolcas ikreit –, mert rajongása tárgyának is sok gyereke van. Angelina az NBC csatornának feldúltan azt nyilatkozta, hogy az egy dolog, ha valaki lemásolja egy híresség frizuráját, de egy rakat gyereket vállalni a rajongó utánzás miatt felháborító felelőtlenség.

Nadya Suleman
Nadya Suleman
Angelina Jolie
Angelina Jolie

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top