Sztárok

Heidinek túl nagy a melle?

A szőke modell eddig csak dicsérő szavakat kapott, hiszen tényleg tökéletesen néz ki. Ez azonban nincs mindenki szerint így, és egy divattervező alaposan kiosztotta Heidi Klumot.

A rosszindulatú megjegyzéseket ráadásul a szőkeség egyik honfitársa, Wolfgang Joop tette. A német divattervező szerint Heidinek egyáltalán nem a kifutón lenne a helye, és ennek több oka van. Először is azt kifogásolta, hogy Heidi melle túl nagy, és összességében is kövérnek látja ahhoz, hogy jól mutasson a kifutón.

 
 

És hogy ez még ne legyen elég, a divattervező azzal egészítette ki a támadások sorát, hogy a modell állandóan bárgyún mosolyog, amikor felvonul, és ez komikussá teszi a helyzetet. Azt gondolnánk, hogy tényleg csak rosszindulatú pletykákról van szó, de Wolfgang Joop megjegyzéseivel többen is egyetértettek. Heidi még csak annyit sem tett, hogy kommentálja az esetet, de ez így van rendjén, hiszen a modelltársadalom számos tagja irigykedve figyeli szakmai és magánéleti sikereit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top