Sztárok

Norbi egy életre tönkremehetett volna

Schobert Norbi egy ismerőse miatt nemcsak hatalmas vagyont bukott, de szakmai hitele is veszélybe került. A fitneszguru jogi útra tereli az ügyet.

Schobert Norbi az Update-rendszer kitalálójaként rengeteg embernek segített már. Szakmai sikereit sokan irigylik. Egyik ismerőse annyira, hogy hamisítani, majd árulni kezdte a termékeket, amelyek ugyan hasonlítanak Norbi készítményeihez, a fogyásban viszont nem segítenek. Norbi egy próbavásárlás során szembesült a kellemetlen ténnyel, amely miatt nem csak anyagi kár érte.

A fitneszkirály a Blikknek elmondta, hogy számon kérte ismerősén a dolgot, aki azzal védekezett, hogy szóbeli megállapodást kötöttek. Norbi viszont kifejtette, hogy ő csak írásban köt szerződést a partnereivel, és nagyon szigorú követelményrendszert támaszt. A hamisító így nemcsak csalást követett el, de hitelrontásért és a védjegy bitorlásáért is perelhető, arról nem is beszélve, hogy megtévesztette, sőt veszélyeztette a fogyasztókat.

Bár Schobert Norbi kára több tízmillió forint, nem érdekli a kártérítés összege. Csak a kemény munkával elért szakmai sikerét és a fogyasztói egészségét félti. Norbi szerint egy ilyen aljas húzás egy életre tönkretehette volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top