Sztárok

Nicollette Sheridan otthagyja a Született feleségeket

Bekövetkezett, amiről már korábban pletykáltak a lapok. Végleg elköltözik a Lila akác közből Edie Britt, azaz elhagyja a sorozatot az őt játszó Nicollette Sheridan.

A hivatalos jelentés szerint a színésznő a következő munkája miatt szállt ki a folytatásból. Sheridan a 2004-es indulás óta minden epizódban szerepelt. A sorozat alkotói – állítólag – úgy döntöttek, lehetőséget sem adnak neki egy esetleges későbbi visszatérésre. Az egyik bennfentes azt nyilatkozta a US Weekly magazinnak, hogy meggyilkolják Bree-t, így esélye sem lenne a „feltámadásra”.

Más forrás viszont úgy tudja, nem olyan drámai a helyzet, bármi megtörténhet a jövőben. Az igazság kiderül a következő évadban. Bár elképzelhető, hogy valóban az életével kell fizetnie Edie-nek, hogy szerepelt a szériában, de az őt alakító színésznő nem rágódik ezen. Inkább átruccant Európába, ahol eleget tett Richard Lugner osztrák milliomos meghívásának, és jelenlétével emelte a hagyományos bécsi Operabál fényét.

(RTL Bulvár)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top