Sztárok

Együtt mulat Szonja, Claudia és Csonka

Ünnepel a színészszakma, huszonöt éves a Gór Nagy Mária Színitanoda! Az egykori növendékek – Liptai Claudia, Oroszlán Szonja, Farkasházi Réka, Ábel Anita, Király Viktor – és sokan mások együtt buliznak április elsején, a bolondok napján.

Oroszlán Szonja
Oroszlán Szonja

Felejthetetlen mulatságra készülnek a Gór Nagy Mária Színitanoda egykori és jelenlegi növendékei, köztük Liptai Claudia, Oroszlán Szonja, László Boldizsár, Ullmann Mónika, Miller Zoltán, Deutsch Anita, Farkasházi Réka, Kárász Zénó, Xantus Barbara, Valkó Eszter, Fridel Fruzsina, Csonka András, Király Viktor, Brunner Márta, Növényi Norbert, Márton Csaba, L.L. Junior, és még sorolhatnánk az ismert előadókat, színészeket, énekeseket. Az egykori és jelenlegi diákok együtt ünneplik meg szeretett iskolájuk születésnapját, ami éppen olyan bohókásnak ígérkezik, mint a nap, amikor rendezik. 

Gyötrelmes és csodálatos, ideg-összeroppanásos és boldogságos 25 éven vagyunk túl. Iszonyú sok gáncs és rágalom ért, de ennél sokkal több örömben és hálában volt részem – mesélte Gór Nagy Mária. – Fantasztikus segítőtársak álltak mellém mindjárt az elején művész-tanárként, hogy csak kettőt említsek: Mensáros László – aki haláláig nálam tanított – és Schubert Éva. Azért fontos nekem ez a szülinap, hogy megint együtt legyünk, régi, még régebbi és mostani gyerekek. Ismerjék meg jobban egymást, és legyen ez igazi ünnep, mert megérdemeljük!

A tanodáról és tanítványairól nemcsak Gór Nagy Mária zeng ódákat, az azóta elismert színészek, előadók is mélységes tisztelettel és szeretettel beszélnek mentorukról és az iskoláról. Így Liptai Claudia, aki röviden annyit mondott: Életem meghatározó időszakát töltöttem a tanodában. Nagyon sok szép emléket őrzök, és rengeteget köszönhetek Gór Nagy Máriának, többek között azt, hogy színésznő lettem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top