Sztárok

Dobó Kata nős férfival bútorozik össze

Dobó Kata és szerelme, Levente hamarosan közös fészekbe költöznek Békéscsabán, ahol a színésznő jelenleg játszik. Boldogságukra egyedül az vet árnyékot, hogy a férfi családi állapotát tekintve még mindig nős.

A Bors Online információi szerint a vörös színésznő és korrepetitora a közös színházi munka során szerettek egymásba Békéscsabán, ahol Kata jelenleg játszik. Levente nemcsak a jobb hangképzésben segítette a színésznőt, hanem az érzelmi életét is egyensúlyba hozta.

A féfi nős volta azonban okot ad a rosszindulatú plelykákra, amelyek megnehezítik a pár életét. Bár a korábbi vádak szerint Dobó Kata a románccal egy egész család életét tönkretette, ez az információk szerint nem igaz. A zeneszerző már akkor rossz viszonyban volt a feleségével, sokszor a stúdióban töltötte az éjszakákat.

Bár a megyeszékhelyen egy ideje nyílt titok a pár kapcsolata, Kata és kedvese csak egy ideje mutatkoznak együtt: étteremben vacsoráznak, és moziba járnak. A pár közeli ismerőse szerint olyan nagy köztük a szerelem, hogy közös otthont keresnek, ahol végre összeköltözhetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top