Sztárok

Heidi Klum teste tökéletes

A 35 éves modelltől állítása szerint távol áll a szigorú diéta, mégis tökéletesek és kifutóra illőek a vonalai.

A háromgyermekes anyuka egy angol online magazinnak, a Female Firstnek nyilatkozott arról, hogy a három gyerek körüli teendők épp elég energiát vesznek el tőle, ugyanakkor segítenek abban, hogy fitt maradjon. Amúgy sosem volt az a típus, akinek szigorú diétára lett volna szüksége, ráadásul be sem tudta volna tartani.

„Nem vagyok az a típus, aki képes betartani a diéták előírásait. Amikor elkezdtem modellkedni, már tudtam, hogy oda kell figyelnem arra, mit eszem, és valamit – például a rántott szeletet – ki kell hagynom az étrendemből. A gyerekek körüli ugrabugrálás viszont tökéletes testedzés.”

Nemrég Wolfgang Joop divattervező azt találta mondani, hogy Heidi túl nehéz. Hozzá hasonlóan Karl Lagerfeld sem nyilatkozott túl pozitívan a modellről. „Heidi Klumot nem ismerem. És Claudia Schiffer sem ismeri Heidi Klumot. Franciaországban soha nem adatott volna meg ez neki” – mondta a divatcsászár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top