Sztárok

Így csaltak a szépségkirálynők

Dammak Jázmin, Polgár Kriszta és Freire Szilvi arra vállalkoztak, hogy megmutatják, a nők is lehetnek jó pókerjátékosok. Az asztalnál azért bevetettek néhány trükköt.

A három grácia egy versenyen mérte össze tudását, de szépségkirálynőkhöz méltó módon mást is megvillantottak, hogy eltereljék a férfiak figyelmét. Jázmin például a dekoltázsát, Szilvi pedig a csábos mosolyát vetette be.

– Nem tartom sportszerűnek, ha valaki a női bájaival akarja elterelni a férfiak figyelmét az asztalnál. Igaz, most kicsit kivágott felsőben vagyok, mert szeretek csinos lenni – mondta Dammak Jázmin.

Freire Szilvi sem hisz a praktikákban, már ami a pókerasztalt illeti. Elmondta, hogy a hazugság látszik rajta, ezért inkább próbál „egysíkú” lenni. Polgár Krisztának volt kitől tanulnia, hiszen barátja, Tóth Richárd Magyarország egyik legeredményesebb hivatalos pókerjátékosa. Kriszta rajta van az ügyön, hogy szépségkirálynőből pókerkirálynő legyen, de ehhez még nagyon sokat kell tanulnia. Ricsi szerint szerelme nagyon jó tanuló, és számára már most igazi pókerkirálynő!

Dammak Jázmin, Freire Szilvi és Polgár Kriszta
Dammak Jázmin, Freire Szilvi és Polgár Kriszta

Forrás: Reflektor/Barbalics Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top