Sztárok

Katie Holmes úgy fest, mint egy csöves

A színésznő alig két hete még ragyogó dívaként tündökölt egy tokiói filmbemutatón, de azóta visszavedlett lepukkant tinilánnyá.

Hol van már az a Katie Holmes, aki úgy nézett ki, mintha a legújabb divatmagazinból lépett volna a fotósok elé? A színésznő stílusa tavaly nyáron gyökeresen megváltozott, amikor New Yorkba költözött egy színházi szerep kedvéért.

Alig két hete volt valami remény arra, hogy talán ismét visszanyerte régi formáját. Férje új filmjének tokiói bemutatóján ragyogóan nézett ki. Egy éjszakára újra hosszú tincseket varázsoltak neki, amelyek lágyan keretezték az arcát, a sminkje és a ruhája is tökéletes volt.

Néhány nappal ezelőtt azonban lencsevégre kapták Santa Monicában, amint Surival sétál. A fotók tanúsága szerint a színésznő Hamupipőkeként visszaváltozott szürke, hétköznapi lánnyá. A bőrén nyoma sincs üdeségnek, ehelyett sápadt és fakó, a ruhái lógnak rajta. Lehet, hogy csak tavaszi fáradtságról van szó? Vagy ennél nagyobb a baj?

Katie Holmes úgy fest, mint egy csöves
Katie Holmes úgy fest, mint egy csöves

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top